MK
Show menu

Средство за израмнување

Oпис на производот

Termo Средството за израмнување е воден раствор кој се употребува за израмнување на заптивните маси.

  • воден раствор со површински активни супстанци
  • се раствара во вода
  • одржува блескав изглед на заптивната маса
  • бојата на заптивната маса останува иста

Oбласт на примена

Наменето е за израмнување на површината на заптивната маса при нанесување на заптивни маси: силиконски, полиуретански и заптивни маси на бази МС полимери.

Пакувањe

  • пластично шише со распрскувач (500 ml)

Складирање

5 години во суви и проветрени простории на собна температура и во оригинално пакување.