MK
Show menu

Termofix fast

Опис на производот

Termofix fast е универзално лепило кое се користи за прицврстување на сите видови на порозни и непорозни градежни материјали освен стиропор. Се користи без предпремаз. 

  • брзо прилепување,
  • не е потребна употреба на типли и завртки,
  • едноставно нанесување,
  • има цврсто и трајно прилепување,
  • добра способност за исполнување,
  • висока конечна цврстина,
  • не е погодно за стиропор

Oбласт на примена

За лепење и прицврстување речиси на сите градежни материјали (бетон, цигла, дрво, стакло, керамика, метал и некои видови на пластика).

За лепење на декоративни панели, дрвени и метални елементи, рабови на скалила, подни и ѕидни плочки и завршни лајсни.

Не се препорачува за лепење на полистирен.


Пакување

  • картуша (280 ml)

Складирање

12 месеци на суво и место со провев на температура помеѓу 10°C и 30°C, во оригинална затворена амбалажа.